Palvelut

Palvelut

Hemmottelevat kasvohoidot

Pikakasvohoito, 40 €
Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, sekä hoitovoiteen. 30 min.

Peruskasvohoito, 65 €
Perinteinen kasvohoito joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, pidemmän kasvohieronnan, naamion sekä hoitovoiteen. 60 min.

Täydellinen kasvohoito, 75 €
Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen puhdistuksen, pidemmän kasvo ja decoltee hieronnan, naamion sekä hoitovoiteen. 90 min.

Suklaa kasvohoito, 80 €
Stressiä poistava, rentouttava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Kosteuttaa, ravitsee ja heleyttää ihoa. Tuloksena kirkas, pehmeä ja kosteutettu iho. Sisältää alkupuhdistuksen, kaakaopapukuorinnan, hieronnan kaakaovoilla, kaakaonektaritehoaineen, suklaafonduenaamion sekä suklaiset hoitovoiteet. 75 min.

Hemmotteleva kasvohoito, 85 €
Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, pitkän kasvohieronnan decolteelle ja hartioille saakka, naamion, käsien ja päähieronnan sekä hoitovoiteen. 90 min.


Puhdistavat sekä kuorivat kasvohoidot

Mekaaninen Ihonpuhdistus, 65 €
Ihonpuhdistus joka tehdään käsin. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion, kevyen hieronnan sekä hoitovoiteen. 60 min.

Ultraääni ihonpuhdistus, 70 €
Kivuton, kirkastava ja syväpuhdistava ultraääni-ihonpuhdistus. Sopii kaikille ihotyypeille. Hoito kuorii, pehmittää ja liuottaa ihosta talia ja rasvaa. Sisältää alkupuhdistuksen, ua-puhdistuksen, kevyen mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, naamion sekä hoitovoiteen. 60 min.


Bernard cassiere erikoiskasvohoidot

Rauhoittava mustikka kasvohoito, 85 €
Rauhoittaa ja pehmentää hemmotellen herkkää ihoa. Sopii myös erittäin herkälle, couperoottiselle tai ärtyneelle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen kuorinnan, kosteuttavan ja vahvistavan hoitoampullin imeytyksen, hieronnan, rauhoittavan naamion sekä hoitovoiteen. 75min.

Bambu-aloevera kosteuttava kasvohoito, 85 €
Bambu ja aloevera- uutteeseen pohjautuva erikoishoito kosteuttaa tehokkaasti ihoa ja sopii siten kaikkien ihojen kosteuspitoisuuden palauttamiseen. Sisältää alkupuhdistuksen, kaksivaikuitteisen kuorinnan, rentouttavan hieronnan, tehoampullien imeytyksen, kosteuttavan naamion sekä hoitovoiteen. 75 min.

Time interceptor kiinteyttävä kasvohoito, 85 €
Hoito on tarkoitettu tehtäväksi 40 ikävuodesta ylöspäin aina kun iho tarvitsee kiinteytystä ja kosteutusta. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, pitkän kasvohieronnan decolteelle ja hartioille saakka, tehoampullin, lifting-naamion, juonteiden täsmähoidon, hoitovoiteen. 75 min.

Erikoiskasvohoitojen yhteydessä mekaaninen ihonpuhdistus / ultraääni, 10 €


Ripset ja kulmat

Ripsien värjäys, 19 €

Kulmien värjäys, 19 €

Ripsien ja kulmien värjäys ja siistiminen, 30 €


Jalkahoidot

Jalkahieronta, 30 €
Hoito sis. Jalkakylvyn, hieronnan sekä jalkavoiteen, 30 min.

Perinteinen jalkahoito, 65 €
Kokonaisvaltainen jalkahoito. Sisältää: jalkakylpy, ihon ja kynsienhoito, hieronta. 60 min.

Vaativien jalkojen hoito, 75 €
Sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi paksuuntuneiden kynsien hionnan ja paksujen kovettumien poiston. 75 min.

Spa jalkahoito, 85 €
Sis. Jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, naamion, pidemmän hieronnan, lakkauksen tai hoitoöljyn kynsille. 90 min.

Värillinen lakkaus, 10 €

Jalkahoidot myös laitos- ja kotikäynteinä, kysy lisätietoja!


Käsihoidot

Spa manikyyri, 65 €
Sisältää kynsien muotoilun, kuorinnan, kylvyn, kynsinauhojen siistimisen, hieronnan, naamion, lakkauksen. 75 min.


Hieronta

Stressiniskan hoito, 45 €
Stressiniskan hoito on niska-hartia-päänalueen käsittely, joka auttaa lieventämään jännitystä ja poistamaan kramppeja. Kohottaa mielialaa ja poistaa stressiä. 45 min.


Hemmottelupaketit

Peruskasvohoito ja perinteinen jalkahoito, 89 €

Hemmotteleva kasvohoito ja spa jalkahoito, 139 €